cherie.dk

Lady Cherie´s Univers
Dato og tid er 28. maj 2022, 18:32

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Første besøg
Indlæg: 22. mar 2013, 10:26 

Tilmeldt: 18. mar 2013, 14:50
Indlæg: 2
Det var mit første besøg i den dominante verden og således også hos Lady Cherie.

På telefon aftalte jeg tid for besøg. Lady Cherie spurgte ind til mine ønsker og jeg havde bestemt ikke gjort mig klar til at beskrive ønskerne på telefonen, så vi aftale, at jeg skulle medbringe en ønskeliste og gerne lidt beskrivelse til besøget.

Jeg kom som aftalt til Lady Cheries dør og blev lukker ind af en utrolig flot Lady. Jeg blev spurgt til min seddel med ønsker. Jeg havde håbet, at Lady Cherie selv ville læse min seddel, men i stedet skulle jeg læse op hvad jeg have skrevet. Det var for mig grænseoverskridende at skulle udlevere sine ønsker imens Lady Cherie bare lyttede.

Uden præcist at komme ind på min ønsker, kan jeg nævne at jeg havde fravalgt ydelser indeholdende smerte, men havde beskrevet ydelser omkring ydmygelse, tvang , afstraffelse, belønning og rollespil.

Min bekymring var om man kunne være slave uden at blive afstraffet med smerte?

Jeg blev beordret til at smide tøjet og lady Cherie ville straks komme tilbage. Ventetiden på et par minutter føltes lang når man ikke ved, hvad der skal ske, men straks da Lady Cherie kom tilbage, var jeg klar over, at jeg var hendes slave og blev beordret i slave stilling. Herfra var det Ladyen der bestemte.

Jeg vil ikke komme ind på selve slave behandling, som jeg blev udsat for, men jeg vil sige ” ja man kan sagtens være slave og blive behandlet som sådan uden at blive afstraffet med smerte”.

Lady Cheries dominerende udstråling og fast vilje, få enhver slave til at gøre hvad fruen befaler. På den dag jeg havde valgt at besøge Lady Cherie, havde fruen bestemt sig for at lade sig servicere af sin slave. Jeg kunne forstå på Lady Cherie, at min service ikke var den bedste, og det kun kunne blive bedre, så jeg blev beordret ned på gulvet . Jeg fik en madras at ligge på, så først troede jeg , det var belønningen og servicen ikke havde været så dårlig alligevel, men straks fik jeg at vide jeg skulle lukke øjnene og åbne min mund og varmt ” vand” strømmede ind i munden på mig, som udtryk for mine evner til at servicere fruen.

På den korte tid Lady Cherie havde til forberedelse på min ønsker havde Ladyen fuldt forstået mine fantasier, og jeg fik en utrolig dejlig oplevelse som førstegangs slave.

Det er ikke sidste gang jeg har besøgt Lady Cherie, og jeg er sikker på at hun kan opdrage mig endnu bedre med en kombination af ydmygelse, tvang , straf og belønning.

Det er ikke kun ydelsen der er god, det er også måden det udføres på.

Lady Cherie er vanedannende og eneste minus er finanskrisen.

Udover at jeg fik en dejlig behandling af Lady Cherie, så tog hun sig god tid, stedet er rent og pænt og så er Lady Cherie flot, velklædt og ”dominerende”.

Tak til Lady Cherie
Lars T


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007, 2008 Olympus DK Team