cherie.dk

Lady Cherie´s Univers
Dato og tid er 7. jul 2022, 00:29

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Det smagte dejligt
Indlæg: 2. jul 2013, 07:50 

Tilmeldt: 2. jul 2013, 07:33
Indlæg: 1
Lady Cherie er virkelig vanedannende og jeg har efterhånden besøgt Fruen nogle gange. Ved et af besøgene fik jeg besked på at medbringe et stykke lagkage. Dagen indtraf og jeg kom som aftalt til tiden medbringende et lækkert stykke lagkage med flødeskum. Lady Cherie som igen igen så fantastisk ud modtog lagkagestykket og nikkede anerkendende.

Jeg fik som sædvanlig mit bad, og lady Cherie hentede mig som normal kutyme. Lagkage stykket stod på gulvet, og jeg blev beordret ned på alle 4 med lagkagen lige foran mig. Lady Cherie stak sin støvle hæl ned i lagkagen og beordrede mig til slikke den ren. Efterhånden som fruen havde haft sin støvle ned i lagkagen flere gang, og jeg havde slikke støvlen ren, var lagkagen godt udtrådt i bakken, og jeg blev beordret til at tage støvler og strømper af fruen. Lady Cherie forlod rummet med ordre om, at jeg skulle fortsætte med at slikke lagkagen op fra bakken. Efter kort tid kom fruen tilbage, med, som hun kaldte det, et glas dejligt nypresset juice fra frue selv. Glasset blev holdt for munden, der blev hældt godt til, og der skulle virkelig synkes, for at der ikke skulle gå noget til spilde af de kostbare dråber. Lady Cherie fortsatte nu med at give lagkage fra sine fødder, og mit ansigt var efterhånden godt smurt ind. Jeg fik endnu en tår af juicen, men der var mere end jeg kunne drikke. Fruen ment jeg var et svin til at spise, og det nok krævede lidt træning at spise af fruen støvler og fødder, men det ment hun nok, jeg skulle få lært. Jeg blev bedt om at holde hænderne frem, og den juice som jeg ikke kunne drikke, skulle ikke bare gå til spilde, så fruen hældt juicen op i mine fremstrakte hænder, for jeg kunne skylde mit ansigt heri.

Lady Cherie mente næste gang vi skulle øve at spise pænt, at det er nemmere med en tørkage, som ikke helt er så cremet som lagkagen, og at vi så samme selv kunne pynte kagen med creme og andre lækkerier, så den måske var lidt nemmere at spise uden at få hele ansigtet smurt ind, men det ville frue lige tænke nærmere over til næste gang.

Ovennævnte lille leg var det overraskende delelement i mit besøg hos Lady Cherie. Jeg havde spekuleret på, hvad der skulle ske med lagkagestykket, men det fandt jeg så ud af. Jeg er sikker på, hvis jeg næste gang medbringer en tørkage, går det ikke som jeg måske forestiller mig, men efter Lady Cheries fantasi og lune den dag.

Tak til Lady Cherie for endnu et dejligt besøg.

FUSS
Det er ikke kun ydelsen der er god, det er også måden det udføres på.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007, 2008 Olympus DK Team