cherie.dk

Lady Cherie´s Univers
Dato og tid er 28. maj 2022, 18:19

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Supper Frække Skønne Lady Cherie
Indlæg: 17. jun 2014, 19:20 

Tilmeldt: 17. maj 2014, 13:34
Indlæg: 25
Henrivende Lady Cherie

Sidst Lady Cherie var i Randers havde Ladyen givet Ector ordre til at komme på besøg, Ladyen havde et par ting som Ladyen ville snakke med slaven om. Ector havde måske været lidt for fræk/kægt i tlf overfor Ladyen. Nej Ector havde været fræk overfor Ladyen og det er jo noget nemmere at være i tlf. end når slaven og Ladyen står ansigt til ansigt, så slaven var klar over at der ventede Ector en straf når vi mødtes.
Vel ankommet til Randers ringede/bankede slaven på døren(dørklokken virkede ikke) der stod Ladyen fræk flot og med Ladyens altid fantastiske frække påklædning, slaven kravlede ind over dørtærsklen og kyssede ydmygt Ladyens støvler, kravlede videre ind til privaten og blev som altid modtaget meget venlig og kærlig af Ladyen lille hvide firbenede ven.
Ladyen og slaven fik en lille snak, slaven naturligvis siddende på knæ foran Ladyen, Ladyen var absolut ikke tilfreds med at slaven havde været fræk overfor Ladyen i tlf. så slaven fik en ordentlig lussing og så sendt i bad som man jo Altid gør hos Lady Cherie. Ja naturligvis et koldt bad.
Slaven lå på gulvet på badeværelset og Ladyen satte sig på slavens hoved og åbnede for hanen alt imens Ladyen bearbejde slaven bryster, skøn men samtid meget ydmygende.
Ladyen bandt banditten meget stramt og slaven blev sendt ind i sm rummet, der blev slaven sat fast i gabestok og Ladyen monterede et par biske klemmer i slavens brystvorter, så var det tid til den store afstraffelse af slavens ryg og baller, slaven skulle tælle alt imens Ladyen morede sig med at slå hurtigere og hurtigere så slaven ikke kunne nå at tælle alle slag. Når det gik galt ville Ladyen ha at vi startede forfra. Slaven ved ikke hvor mange slag det blev til men kan fortælle at her tre dage efter er slavens baller stadig godt ømme.(Skøndt at kunne føle/mærke Ladyen så lang tid efter)
Slaven blev lænket med et kæde meget stramt til radiatoren og fik bagbundet hænderne, Ladyen havde en anden gæst som skulle serviceres. Tænk hvor ydmygende, der sad slaven fastspændt og Ladyens lille hvide firbenede ven lå på sofaen og slangede sig helt fri for lænker.
Efter endt oprydning og pakning af Ladyens bil, fik slaven en KÆMPE kraaaammer, vejen hjem føltes ikke så lang da slaven snakkede med Ladyen en del af vejen, Ladyen skulle jo til Sjælland og Ector er jo Jyde.
Igen en uforglemmelig oplevelse med en medlevende fantastisk smuk og Dominerende Lady Cherie
http://www.cherie.dk/
Ector

_________________
Slaven Ector
Tilhører Lady Cherie


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007, 2008 Olympus DK Team