cherie.dk

Lady Cherie´s Univers
Dato og tid er 28. maj 2022, 18:56

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Lady Cherie i kontrol
Indlæg: 16. sep 2015, 22:10 

Tilmeldt: 17. maj 2014, 13:34
Indlæg: 25
Lady Cherie i kontrol

Ector havde aftalt at mødes med Ladyen sidst Ladyen var i Randers. Slaven og Ladyen havde naturligvis på forhånd aftalt lidt om hvad der skulle ske, Dog var det ikke nødvendig med de store aftaler da Lady Cherie og slaven har været sammen mange gange og derfor kender Ladyen Ector ret godt og ved hvad slaven er til.

Ector havde fået besked på at ringe på 3 gange og så ligge sig på knæ i slavestillng foran døren i forgangen til Lady Cheries domisil. Slaven lå der på knæ og kunne høre en anden gæst som slaven tror ville ha været ind for at besøge Ladyen, gæsten gik igen da han så Ector på knæ.

Slaven kunne høre døren blive låst op, døren gik op og Ector kunne høre Ladyens skønne latter og slaven fik besked på at kysse Ladyens støvler, slaven havde stadig kun set Ladyens smukke støvler da Ladyen gav slaven en maske på som Ladyen strammede kraftig til. Slaven fik besked på at kravle efter Ladyen. Ladyen fortalte undervejs at Ladyen havde en anden slave så Ector blev bundet på arme og fødder. Ladyen trak slavens bukser ned og bandt slavens nosser meget stramt. Ector fik besked på at ligge stille og vente på at Ladyen fik tid. En dør blev lukket og slaven var alene.
Efter for slaven meget lang tid gik døren op og slaven blev budt meget velkommen af Ladyens lille hvide firbenede ven som også er en ret god ven af Ector. Ladyen fjernede slavens maske og for første gang denne dag så Ector en bedårende smuk og frækt lak klædt Lady Cherie. ( slaven havde siddet på toilettet og ventet på ladyen)
Slaven blev frigivet (dog ikke slavens nosser som var ved at være godt ømme) sendt i bad som jo er ganske normalt praksis når man møder Ladyen og som altid når Ector er på besøg mener Ladyen ikke der er nogen grund til at bruge resurser på varmt vand så slaven bader i koldt vand.
Slaven blev bundet mellem stolperne i det sorte rum et par grimme klemmer blev sat i slavens vorter og så blev slavens baller og ryg varmet godt og grundig af Ladyens forskellige slagredskaber.
Fruen skulle tisse og der var naturligvis ikke nogen grund til at bruge and til at skylle det ud når nu slaven var der så Ector fik besked på at drikke det hele, SKØNDT
Slavens nosser blev løsladt,,,, IKKE på den blide måde men med helikopteren AV AV så blev Ladyen helt blid og slaven fik en fantastisk afslutning
En go snak og en ordentlig krammer så var det hjem igen for slaven men med en skøn fantastisk dejlig oplevelse sammen med Lady Cherie igen, igen og der kommer flere

_________________
Slaven Ector
Tilhører Lady Cherie


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007, 2008 Olympus DK Team